agenda

'simultaan stilleven'of 'speeddaten maar dan anders'

workshopserie voorjaar 2016


Creativiteit kan ontstaan als je bestaande gewoonten kunt loslaten en je jezelf durft te laten verrassen (door jezelf).

Of je nou een beginnend (amateur) schilder bent die niet zo goed durft, of een professional; iedereen zit wel een vast of moet over een drempel geholpen worden.

Speciaal voor iedereen; beginnend of gevorderd, die (meer) creatieve vrijheid en lef wil, geeft Eva Meijer dit voorjaar 5 workshops die het doel hebben je vrijer te maken in je manier van werken.

 

De workshops zijn eens per 2 weken op woensdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur.

Kosten inclusief materiaal! €30,00 per workshop of €125,00 voor de hele serie.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 0627183996

 

11 mei 2016

Speeddaten, maar dan anders: In deze workshop gebruiken we elkaar als onderwerp en tekenen we elkaar op verschillende manieren.

 

25 mei 2016

Vele wegen leiden tot bomen: In deze workshop gebruiken we de boom als onderwerp om verschillende tekenstijlen te onderzoeken.

 

8 juni 2016

Simultaan stilleven: In deze workshop worden meters gemaakt en schilderen we verschillende stillevens tegelijk.

 

22 juni 2016

Puzzelen: In deze workshop verknippen we onze tekening en slaan aan het puzzelen, om uiteindelijk een nieuwe tekening te maken.

 

6 juli 2016

Music meets pencil: In deze workshop kijken we met onze oren en laten ons door muziek inspireren.

Na 3 maanden met Emmy Dijkstra door de wijk gezworven te hebben en lukraak bij mensen aangebeld te hebben, is het dan eindelijk zover: zondag 26 mei opent om 15:00 uur de expositie van het kunstparticipatieproject Velve Lindenhof. Omdat we overal naar binnen mochten en zomaar mochten fotograferen en de mensen het hemd van het lijf vragen, gooien WIJ nu de deuren open. De expositie, waarin ook de resultaten van Liezette Gerrits' workshops hangen, is in SKA te bezichtigen t/m zondag 16 juni. Maar het beste kun je op de opening komen omdat er dan als laatste onderdeel van het project een live presentatie is. Die start om 15:30 uur


Nog te zien tot en met 22 mei in de Vleeschhouwerij, Lage bothofstraat 334, Enschede:


Van 9 maart tot 14 april te zien in het Grafisch Atelier Den Bosch: Kunstenaarsboeken van Eva Meijer en ruim 50 andere kunstenaars.


 

Werk van Eva live bekijken? Dat kan!

Vanaf 28 januari exposeert Eva 1½ maand met andere MAAK-kunstenaars in de etalages van ART BOX aan de Boxbergerweg in Deventer.